facebook twitter instagram tiktok linkedin
Menu
voetbal icoon

Voetbal academy

€269.00 Programma1 €99.00 Programma2
Aanmelden

Voetbal Academy: persoonlijke aandacht in een positieve trainingssfeer

De Voetbal Academy maakt van jou een betere voetballer. Wekelijks trainen in een positieve trainingssfeer onder leiding van Thomas Wynia, die voetbalt bij Willem II en Jordy Huijsman werk je heel specifiek aan de basiselementen van het voetbal. Bekijk hieronder de beschikbare programma’s of schrijf je direct in.


 

Techniek, tactiek, mentale weerbaarheid en vertrouwen

We werken samen met jou aan techniek, tactiek, fysiek en mentale weerbaarheid. Voetbalplezier vanuit de visie van het straatvoetbal van vroeger met de techniek en tactiek van nu.

Daarvoor heb je keuze uit een programma van 30 trainingen (€269,00) of 10 trainingen (€99) van anderhalf uur.  Wanneer je inschrijft voor een programma van 30 trainingen ontvang je gratis een Derbystar Eredivisie voetbal t.w.v. € 119,95.

Dit concept is ontwikkeld om talentjes een kans te geven, maar ook om de ‘gewone’ voetballer te laten excelleren. De Academy start weer op 20 juni a.s.. Aanmelden kan via onderstaande button.


€269.00 Programma1 €99.00 Programma2
Aanmelden

Afbeeldingen van de voetbal academy

Voetbal academy
Voetbal academy
Voetbal academy
Voetbal academy
Voetbal academy

Kwaliteitsverbetering op elk voetbalvlak

De voetbaltrainingen staan onder leiding van deskundige en gediplomeerde oefenmeesters. Volgens tien specifieke thema’s maken we de spelers individueel beter op elk voetbalvlak. In groepen van maximaal tien spelers werk je aan verschillende voetbal elementen. Op die manier vergroten we de persoonlijke aandacht, waardoor er veel leermomenten ontstaan. Dus ben jij tussen de 6 en 16 jaar oud en wil je jouw voetbalkwaliteiten nog beter ontwikkelen? Meld je dan aan.

 

Voetbal Academy: gastspelers van topniveau

Als organisatie willen we voetballers individueel beter maken, daarom is de oefenstof gedifferentieerd naar leeftijdscategorie. Regelmatig komen gastspelers uit het betaald voetbal jouw kind de ins en outs bijbrengen van het vak en delen ze hun ervaringen. De wedstrijden van de spelers analyseren we, waarbij we de persoonlijke aandachtspunten naar elk kind terugkoppelen voor een optimaal resultaat.

Zij gingen je voor

Lobke Loonen trainde bij de Voetbal Academy en veroverde een plekje in het Nederlands Elftal voor meisjes onder 17 en een overstap naar PSV. Mo van Laake is definitief geselecteerd voor Jonger Oranje onder 13. Speler Benjamin van der Giesssen neemt plaats in de KNVB selectie Jongens onder 12. Wij wensen al onze talenten veel succes. Wil jij hen achterna? Meld je dan snel aan.

Locatie van de Voetbal Academy

Wij geven onze trainingen op de voetbalvelden van toplocatie BVV Caterpillar in ’s-Hertogenbosch.

 

Trainingsdata:

           

 

Leuke extra's


  • Onder leiding van gediplomeerde toptrainers
  • Periodisering gebaseerd op het individu
  • Voetbalplezier vanuit de visie van het straatvoetbal van vroeger
  • Bij inschrijving van 30 trainingen ontvang je een gratis Derbystar Eredivisie voetbal t.w.v. € 119,95

Alle kampen bekijken

Bekijken

Kinderfeestje bij ons houden

Bekijken