facebook twitter facebook
Menu
voetbal icoon

Voetbal academy

€269.00 Programma1 €99.00 Programma2
Aanmelden

Beschrijving van de voetbal academy

Onder leiding van Rudy Pelhan is SimonSport met de Voetbal Academy gestart. Deze trainer heeft in het verleden bij verschillende BVO’s gespeeld zoals RKC Waalwijk en FC Eindhoven. Hij is in het bezit van TC 3 en heeft jaren lange ervaring in het geven van voetbaltrainingen bij verschillende voetbalverenigingen waar hij met alle leeftijdscategorieën heeft gewerkt. De afgelopen jaren organiseerde hij mede de voetbalkampen voor SimonSport, waarbij met name de trainingen ook door hem werden verzorgd. Tijdens deze kampen worden alle spelers individueel beter gemaakt. 

Tijdens deze trainingen zal gewerkt worden aan de volgende basiselementen van het voetbal:- Techniek 
- Tactiek 
- Fysiek 
- Mentale weerbaarheid 
- Voetbalplezier vanuit de visie van het straatvoetbal van vroeger 
- Periodisering gebaseerd op het individu ter verbetering van zijn/haar persoonlijke kwaliteiten 

U heeft de mogelijkheid om voor één van onderstaande programma’s in te schrijven. 
- Programma 1 -> 30 trainingen van anderhalf uur a €269,- (inclusief trainingspak)
- Programma 2 -> 10 trainingen van anderhalf uur a €99,- 

Startdata nieuwe cursussen: 

- 20 mei 2018
- 7 oktober 2018
- 20 januari 2019


€269.00 Programma1 €99.00 Programma2
Aanmelden

Het concept

De Voetbal Academy wil jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 6 t/m 16 jaar de kans bieden om door middel van extra trainingen hun kwaliteiten nog beter te ontwikkelen. Dit concept is ontwikkeld om talentjes een kans te geven maar ook het ‘gewone’ voetballertje dat op een aantal voetbalvlakken gewoon beter wil worden. De speler zal het verschil maken ten opzichte van zijn tegenstander door zijn of haar verbeterde kwaliteiten. Visie 

Wij als Voetbal Academy verzorgen een voetbalopleiding voor jongeren van 6 t/m 16 jaar. Onder de deskundige leiding van gediplomeerde oefenmeesters geven wij trainingen in groepen van maximaal tien spelers per trainer. Zo vergroten we de persoonlijke aandacht aan de spelers waardoor er meer leermomenten ontstaan. Als organisatie willen wij de voetballers individueel beter maken. Dit gebeurt in tien trainingen van anderhalf uur waarbij de oefenstof gedifferentieerd zal zijn naar de leeftijdscategorie van uw kind. Voor een optimaal leereffect zullen de trainingen ook altijd doorgaan. Tijdens de trainingen zullen regelmatig gastspelers uit het betaald voetbal de kinderen wat bijbrengen en hun ervaring met de kinderen delen. De wedstrijden van de spelers zullen ook geanalyseerd worden, waarbij de persoonlijke aandachtspunten uit deze wedstrijd naar elk kind zal worden teruggekoppeld. 

Speelster Voetbal Academy naar Nederlands elftal MU 16
‘Met trots delen wij u mee dat Lobke Loonen van de Voetbal Academy door is gedrongen tot de Nederlands elftal voor meisjes onder 16.  Wij wensen haar heel veel succes!

Trainingsdata huidige cursus:

20, 27 mei
3, 10, 17, 24 juni
2, 16, 23, 30 september

 

Locatie

De trainingen van de voetbal academy worden gegeven op de voetbalvelden van BVV Caterpillar te 's-Hertogenbosch

Leuke extra's


  • Onder leiding van gediplomeerde toptrainers
  • Periodisering gebaseerd op het individu
  • Voetbalplezier vanuit de visie van het straatvoetbal van vroeger

Alle kampen bekijken

Bekijken

Kinderfeestje bij ons houden

Bekijken