facebook twitter instagram tiktok linkedin
Menu
sport icoon

Corona virus

Maatregelen en voorwaarden omtrent het corona virus

Veiligheid en gezondheid staat bij ons altijd bovenaan. Daarom zullen we de adviezen van het RIVM en sportbonden nauwkeurig opvolgen.

Nu mogen kinderen t/m 17 jaar  met elkaar sporten . Daardoor kunnen onze zomerkampen doorgaan. Wij zijn bezig met een plan zodat iedereen tijdens het kamp op gepaste afstand met elkaar kan sporten zodat de veiligheid voor deelnemers, begeleiders en ouders niet in het geding is. Met nieuwe protocollen, hygiëne maatregelen en extra maatregelen voor de slaap arrangementen. Het kan zijn dat de zomerkampen er iets anders uit zullen zien dan dat jullie van ons gewend zijn. Afstand houden en voldoende hygiëne zullen centraal staan, maar dit zal de pret en het plezier niet drukken. Uit ieder kamp proberen wij zoals altijd het maximale te halen.

Mocht de situatie toch onverhoopt veranderen, dan kunnen boekingen kosteloos worden geannuleerd of wel doorgeschoven naar later of volgend jaar. Daar ontvangt u dan een voucher voor. Blijf gezond en hopelijk tot ziens op één van onze sportkampen. Team SimonSPORT

Alle kampen bekijken

Bekijken

Meedoen aan de voetbal academy

Bekijken

Kinderfeestje bij ons houden

Bekijken