facebook twitter facebook
Menu
sport icoon

Vakantie Ibiza

Vakantie Ibiza


Meld je aan voor een geweldige tennisvakantie
Aanmelden

SimonSport & Tennis  staat absoluut garant voor uw ultieme tennisreis naar het schitterende Ibiza.  Uiteraard hebben wij qua hotel en tennis de crème de la crème gekozen voor u. We hebben qua verblijf namelijk het beste voor u gekozen. Wij bieden u het super de luxe Palmyra hotel(All inclusief) wat gelegen is aan het heerlijke zandstrand van Ibiza en tevens verkozen is tot beste hotel van 2016. Ook bieden wij u het trendy hotel Puchet(Vol pension) wat op slechts 100 meter ligt van het mooie strand. Op steenworp afstand van deze hotels ligt de prachtige tennisclub waar wij zullen trainen genaamd : Viva tennis Ibiza. De parkeigenaar Thomas Wright en zijn team zorgen ervoor dat de banen er altijd geweldig bijliggen zodat wij zorgeloos kunnen tennissen en genieten. 

Het mooie van Ibiza is ook nog eens dat de vliegtijd maar c.a. 2 uur en 15 minuten bedraagt. Daarnaast is de transfertijd van en naar luchthaven slechts 15 minuten. 

Zodra u arriveert op Aeropuerto de Ibiza krijgt u direct te maken met het heerlijke Ibiza gevoel. Naast het prachtige weer wat u direct zult aantreffen is iedereen vrolijk en blij. 

U vakantie is dus echt begonnen nu. We trainen om en nabij de 13 uur gedurende de trip verdeeld over de dagen dat u er bent. Er wordt training gegeven op professionele wijze door gemotiveerde, sociale en uiteraard gediplomeerde trainers. Naast de trainingsuren is er uiteraard ook de mogelijkheid om vrij te spelen met elkaar. Ook spelen we nog een fantastisch toernooi tegen de Locals van de club Viva Ibiza met aansluitend een hele gezellige BBQ. Als u zegt: "Ik wil een keer niet tennissen", bent u uiteraard ook vrij om een training over te slaan. Al met al, alles is dus mogelijk want het gaat er immers om dat u geniet. 

Naast het tennissen is Ibiza een heerlijk eiland waar u volop kunt genieten van prachtige stranden en natuur. Ook zijn er natuurlijk de bekende hippie markten en mooie Beach clubs waar u de zon letterlijk in de zee ziet zakken. Prachtig. Het mooie aan het eiland is dat het werkelijk geschikt is voor jong en oud. Veel mensen associëren Ibiza met een party eiland, de mensen die dit zeggen zijn er echter zelf nog nooit geweest want er is juist veel en veel meer dan dat. Ontspanning , rust , natuur en heel veel mooie plekjes om te zijn. 

We zijn in veel landen en op veel locaties geweest met onze tennisreizen. Deze reizen waren super en qua cijfer een dikke 9. Maar als we heel eerlijk zijn steken de Ibiza reizen er met kop en schouders bovenuit en moeten we dit volgens onze klanten een dikke 10 geven. Er is gebleken dat 68 % van onze klanten binnen 2 jaar nog een keer deelneemt aan onze Ibiza reizen. Hier zijn we erg trots op. 

Wij komen zelf minimaal 4 maanden per jaar op Ibiza dus kennen de geheimen van het eiland op onze duim. Uiteraard zijn wij bereid deze te delen met u voorzien wij u van mooie tips zodat u zelf kunt proeven van het mooie Ibiza. 

Onze tennisreizen zijn absoluut geschikt voor iedere leeftijdsgroep en ieder niveau. Zeg nou zelf: Wie wilt er niet naar Ibiza?

Hoe ziet zo’n heerlijke tennisvakantie met ons er eigenlijk uit ?

Interesse?

Heeft u vragen of wilt u graag mensen spreken die mee zijn geweest met onze reizen om hun ervaringen te horen. Neem dan contact met ons op. Dit kan via het onderstaande contactformulier of de onderstaande contactgegevens.

Alle kampen bekijken

Bekijken

Meedoen aan de voetbal academy

Bekijken

Kinderfeestje bij ons houden

Bekijken