facebook twitter facebook
Menu
hockey icoon

Hockey dagkamp

€210.00 per week €47.50 per dag
Aanmelden

Beschrijving van het hockey dagkamp

Overdag leuke activiteiten doen en ’s avonds lekker thuis slapen! Klinkt dat goed? Bij SimonSPORT is het mogelijk door deel te nemen aan een dagkamp. Je doet overdag allerlei leuke activiteiten en je wordt natuurlijk begeleid door het SimonSPORT begeleidingsteam. Dit team zorgt ervoor dat je een spectaculaire en actieve dag beleeft zodat je ’s avonds moe maar voldaan weer naar huis kunt gaan.

Stukje over de trainster : ik ben Valerie Magis 26 jaar oud. Speelster van oranje rood dames 1, en ex international. Mijn positie op dit moment is laatste vrouw! Waarom deze positie : je hebt een vrije rol, en met mijn kwaliteiten kom ik daar het beste uit de verf. Ik ben heel creatief, heel handig met de bal, snelheid, lange pass naar voren, en heel veel overzicht. Mijn doel is om met oranje rood landskampioen te worden en Europa in!

Voor de kinderen die er geen genoeg van kunnen krijgen is er alsnog de mogelijkheid om een avond en nacht bij te boeken. Voor het avondprogramma plus avondeten, overnachten en ontbijt betaalt u € 30,- (contant).

Wat doe je tijdens een dagkamp?
Bij SimonSPORT zijn er verschillende dagkampen.  Je kunt kiezen voor je favoriete sport Tennis, Voetbal, Hockey of een algemeen Sportkamp.  Deze dagkampen vinden plaats in Vught. De sporten worden gecombineerd met tal van spelactiviteiten om iedereen beter te leren kennen. Het voordeel van deze waaier aan sporten is dat men ook eens kennismaakt met andere sporten. Zo kunnen de kinderen nieuwe uitdagingen aangaan en leren ze verschillende sporten beter te begrijpen. In het algemeen ga je in ieder geval een leuke en actieve dag tegemoet!

Voor wie is het dagkamp?
Een dagkamp is geschikt voor jou als je graag een dag vol leuke activiteiten wilt beleven en ’s avonds wel lekker in je eigen bed wilt slapen. Tijdens het dagkamp leer je allemaal nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen. Je kunt natuurlijk ook je eigen vrienden en vriendinnen meenemen naar het dagkamp om een dag plezier te beleven.


€210.00 per week €47.50 per dag
Aanmelden

Afbeeldingen van het hockey dagkamp

Hockey dagkamp
Hockey dagkamp
Hockey dagkamp
Hockey dagkamp
Hockey dagkamp
Hockey dagkamp

Dit jaar NIEUW!! Met de kampen naar Duinoord.

Een actief uitje met een spectaculair klimbos. Dat wordt meer dan genieten!

Duinoord
Duinoord

Video

Algemeen

Voeding
Van een intensieve training of een spannende activiteit krijg je flinke trek. De kinderen krijgen daarom elke dag twee broodmaaltijden met in de middag iets warms erbij, en een stevige warme maaltijd die de energie uitstekend aanvult. Een professionele kok verzorgt voor ons de hele week gevarieerde en gezonde maaltijden. Onbeperkt drinken en fruit behoren ook tot het pakket. Met eventuele speciale wensen m.b.t. voeding kan rekening gehouden worden, indien van te voren op het formulier bij inschrijving bekend gemaakt.

Veiligheid & begeleiding
SimonSPORT garandeert een optimale veiligheid voor de deelnemende kinderen. Alle activiteiten staan onder deskundige leiding. Er zijn altijd ervaren trainers.

Regels
Succesvolle dagkampen kunnen niet zonder regels. Roken en alcohol passen niet bij sport, dus dat wordt ook niet toegestaan. Nachtelijke escapades zijn eveneens uit den boze. Jongens en meisjes slapen gescheiden. Op handhaving van deze regels wordt scherp door de leiding toegezien.

Aankomst en vertrek
De deelnemers worden elke dag om 8.30 uur gebracht, en om 18.00 uur weer opgehaald. Extra informatie over tijdstippen, bereikbaarheid en een lijst met benodigde spullen volgt bij de bevestiging van het Dag kamp. Bevestigingen voor de Dagkampen (8 t/m 17 jaar) worden uiterlijk in de maand mei verstuurd. (m.u.v. latere inschrijvingen). De bevestiging van het herfstkamp wordt begin Oktober verstuurd. Dagkampen (6 t/m 8 jaar) worden uiterlijk 2 weken op voorhand verstuurd. Minimum aantal van 6 deelnemers vereist per/dag.

Fietshuur
Deelnemers Dagkamp (8 t/m 17 jaar) hebben gedurende de kampdagen een fiets nodig. Deze kunnen ze zelf meenemen, het is ook mogelijk om een fiets te huren.  De huurprijs voor een goede degelijke fiets bedraagt €35, per week.

T-SHIRT SIMONSPORT

Bij deelname van 5 dagen aan de dagkampen ontvangt uw kind een gratis T-shirt. Voor alle overige deelnemers die minder dan 5 dagen komen is het mogelijk om het T-shirt te kopen voor de prijs van € 7,50.

Programma voor het hockey dagkamp

Voorbeeld indeling dagkamp 8 t/m 17 jaar 

 • 08:30 Aankomst alle deelnemers
 • 09:00 Ochtendrecreatie (spinning, aerobics, voetbal, tennis of golf)
 • 11:00 Training van sport waarvoor is ingeschreven
 • 13:00 Lunch
 • 14:00 Middagrecreatie(zwemmen, zeilen, surfen, pannavoetbal, sportsjumper, vlot bouwen en kanoën)
 • 18:00 Kinderen worden opgehaald door de ouders

Data :

Zomervakantie 2019

 • 8 juli t/m 12 juli 2019
 • 15 juli t/m 19 juli 2019
 • 22 juli t/m 26 juli 2019
 • 29 juli t/m 2 augustus 2019
 • 5 augustus t/m 9 augustus 2019
 • 12 augustus t/m 16 augustus 2019

Locatie

Health City Vught is het thuishonk van de kampen. De velden bij het sportcentrum vormen het decor voor de trainingen. De outdoor activiteiten spelen zich voornamelijk af bij een recreatieplas in de omgeving. De ideale omgeving van bos, water en strand zijn uitermate geschikt voor alle avontuurlijke onderdelen.

Leuke extra's


 • In een ontspannen en sportieve sfeer trainen
 • Onder leiding van toptrainers
 • Zowel technisch als sociaal programma

Alle kampen bekijken

Bekijken

Meedoen aan de voetbal academy

Bekijken

Kinderfeestje bij ons houden

Bekijken