facebook twitter instagram tiktok linkedin
Menu
hockey icoon

Hockey dagkamp

€299.00 per week €69.50 per dag
Aanmelden

Ideale mix van training en toffe activiteiten

Het hockey dagkamp van SimonSPORT biedt een unieke mix van professionele training en onwijs leuke activiteiten. Deelnemers krijgen de nieuwste technieken, tactieken en trucs voorgeschoteld. En naast hockeytrainingen zijn er veel leuke in- en outdoor activiteiten te beleven op het kamp. Lees hieronder meer of meld je direct 

 

De hockeytrainingen worden gegeven bij hockeyclub M.O.P.
 **Let op: tijdens de dagkampen in de kerst,- voorjaars- en meivakantie is er geen mogelijkheid tot overnachten
Voor kinderen die er geen genoeg van kunnen krijgen is er alsnog de mogelijkheid om een avond en nacht bij te boeken. Voor het avondprogramma plus avondeten, overnachten en ontbijt betaalt u € 39,-.

Leeswijzer

Data:


€299.00 per week €69.50 per dag
Aanmelden

Afbeeldingen van het hockey dagkamp

Hockey dagkamp
Hockey dagkamp
Hockey dagkamp
Hockey dagkamp
Hockey dagkamp
Hockey dagkamp

Dit jaar opnieuw met de kampen Duinoord.

Een actief uitje met een spectaculair klimbos. Dat wordt meer dan genieten!

Duinoord
Duinoord

Beste hockeyliefhebbers,

 In 2024  zijn er extra hockey dagkampen! Verveel je niet in de voorjaars- en meivakantie en kom jouw hockeyskills verbeteren! Onwijs leuk en onvergetelijk. Meld je snel aan!

Hieronder vind je actuele hockeydagkamp-data:
Voorjaarsvakantie: 12 feb t/m 16  feb 2024
Meivakantie:  29 april t/m 3 mei 2024


Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Indien je nog vragen hebt, bel gerust naar 073-612 61 70 of stuur een mailtje naar info@simonsport.nl.

Wat doe je tijdens het dagkamp?

Het dagkamp staat uiteraard in het teken van hockey. Naast technische en tactische trainingen zijn er onwijs veel leuke in- en outdoor activiteiten. Het voordeel van deze mix is dat deelnemers elkaar beter leren kennen, en daarbij ook kennis maken met andere spelactiviteiten. Het wordt een onvergetelijke, sportieve dag met hockey als middelpunt! En over eten hoeven deelnemers zich geen zorgen te maken, want dat is allemaal geregeld. Meer daarover lees je onder het kopje algemene informatie.

Voor wie is het geschikt?

Ieder kind tussen de 8 en de 17 jaar is van harte welkom op het dagkamp. Om het leeftijdsverschil minimaal te houden, splitsen wij deze groep in twee categorieën van 8 tot en met 12 jaar en 13 tot en met 17 jaar. Hierdoor zijn de trainingen op maat en zitten leeftijdsgenootjes gezellig bij elkaar. Deelnemers maken hier snel genoeg vriendjes en vriendinnetjes, maar mogen natuurlijk ook zelf vrienden meenemen voor een onvergetelijke dag

Video

Algemene informatie (voeding, veiligheid etc.)

Aankomst en vertrek

Om 08:30 worden deelnemers verwacht op het kamp, en om 17:00 mogen zij weer worden opgehaald. Informatie over overige tijdstippen en bereikbaarheid worden toegestuurd bij de bevestiging van het kamp. Hier zit ook een handige lijst met benodigde spullen bij. Meer informatie omtrent dit onderwerp wordt toegezonden bij de bevestiging.

T-shirt SimonSPORT

SimonSPORT heeft leuke kamp t-shirts voor deelnemers ter beschikking. Bij deelname aan vijf kampdagen krijgen deelnemers deze gratis. Bij vier of minder dagen bieden wij de mogelijkheid om een kampshirt aan te schaffen voor €7,50. Naast tof sportshirt is het ook een leuke reminder aan een onvergetelijke kampdag!

Voeding

Van hockeytraining of uitdagende activiteit krijg je honger. Daarom bieden wij deelnemers tijdens het dagkamp een stevige middaglunch aan, met iets warms erbij. Tussendoor is er ook onbeperkt drinken & fruit aanwezig. Zo blijft het energiepeil van elke deelnemer aangevuld voor elke activiteit.

*Met speciale wensen zoals vegetarisch eten of allergieën kan rekening gehouden worden, indien aangegeven op het aanmeldformulier.

Veiligheid en begeleiding

SimonSPORT heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom is er ten alle tijden toezicht en is de leiding 24/7 bereikbaar voor noodgevallen. Daarnaast staan er altijd gediplomeerde trainers en begeleiders voor de groep.  Meer informatie omtrent dit onderwerp wordt toegezonden bij de bevestiging van het dagkamp.

Fietshuur

Alle activiteiten van het hockey dagkamp zijn op fietsafstand. Om deze reden hebben deelnemers een fiets nodig. Deze mogen zij uiteraard zelf meenemen. Mocht dat geen optie zijn, dan biedt SimonSPORT de mogelijkheid om een degelijke fiets te huren voor €7,- per dag.

Programma hockey dagkamp

Voorbeeld indeling dagkamp 8 t/m 17 jaar 

 • 08:30 Aankomst en ontvangst
 • 09:00 Ochtendrecreatie (spinning, aerobics, tennis of golf)
 • 11:00 Hockeytraining
 • 13:00 Lunch
 • 14:00 Middagrecreatie (zwemmen, zeilen, pannavoetbal, klimbos of vlot bouwen)

  ** activiteiten kerstvakantie: pannavoetbal, sportsjumper, klimmen**

   
 • 17:00 Ophalen kinderen

Locatie

Alle activiteiten vinden plaats in en rondom sportcentrum HealthCity Vught. Het is een centrum met onwijs veel mogelijkheden. Zo zijn er twee grote fitnessruimtes, squashbanen, binnen- en buitentennisbanen en nog veel meer. Ideaal voor alle sportieve bezigheden. De hockeytrainingen zijn op fietsafstand van HealthCity Vught, bij hockeyvereniging M.O.P.. Voor meer informatie over deze locatie klik je hier. 

Leuke extra's


 • In een ontspannen en sportieve sfeer trainen
 • Onder leiding van toptrainers
 • Zowel technisch als sociaal programma

Alle kampen bekijken

Bekijken

Meedoen aan de voetbal academy

Bekijken

Kinderfeestje bij ons houden

Bekijken