facebook twitter facebook
Menu
sport icoon

Kinderfeestje

Beschrijving

De naam zegt het al, SimonSPORT organiseert voor jou het ultieme kinderfeestje. Geen idee wat je moet doen? Geef het uit handen en SimonSPORT bezorgt de kinderen een feest om niet te vergeten! 

Programma 
De nadruk tijdens deze feestjes ligt op sporten. Aan jou de keuze welke sport(en) beoefend zullen worden. Je hebt hierbij de keuze uit: 
- Spel 
- Tennis 
- Hockey 
- Voetbal 

Aantal deelnemers / Dag 
Het minimum aantal deelnemers van een kinderfeestje bedraagt 4. Verder maakt het niet uit op welke dag u het feestje wil plannen. Dit kan van maandag t/m zondag zijn. 

Locatie 
Health City Vught. Hier zijn de kinderen van alle gemakken voorzien en zal het ze aan niets te kort komen. Mocht u het feestje op een andere locatie willen dan is dit in overleg mogelijk. Geef even uw voorkeur aan in het opmerkingen veld. 

Prijs 
De prijs hangt af van het aantal kinderen en de wensen en behoeften per feestje. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. - De kosten voor baanhuur zijn € 65,00 per uur/inclusief trainer, materialen, baanhuur en ranja - Indien u eten bij het feestje inbegrepen wilt zijn de kosten € 7,50 per kind (frites, snack, ijsje, drinken) .

Reserveren

Wilt u extra informatie of wilt u het kinderfeestje reserveren, neem dan contact met ons op door te mailen naar info@simonsport.nl of u kunt bellen naar 073-6126170. 

Locatie

Health City Vught is het thuishonk van de kampen. De velden bij het sportcentrum vormen het decor voor de trainingen. De outdoor activiteiten spelen zich voornamelijk af bij een recreatieplas in de omgeving. De ideale omgeving van bos, water en strand zijn uitermate geschikt voor alle avontuurlijke onderdelen.

Alle kampen bekijken

Bekijken

Meedoen aan de voetbal academy

Bekijken