facebook twitter instagram tiktok linkedin
Menu
sport icoon

Kinderfeestje

Een sportief kinderfeestje op toplocatie

Voor jouw kind en zijn/haar vrienden een sportief kinderfeestje waarbij ze zich lekker kunnen uitleven? Bij SimonSPORT doen ze hun favoriete sport(en) en spellen onder professionele begeleiding. Daarbij is er ook de optie om gezellig met z’n allen te blijven eten! Te reserveren vanaf vier personen. Elke dag in de week is te boeken. Reserveren doe je hier.

De keuze is reuze bij dit sportieve kinderfeestje

De nadruk tijdens dit partijtje ligt op sporten. Aan jou de keuze welke sport(en) ze het liefste doen. Je kan kiezen uit: 

Sport & Spel

Tennis 
Padel
Hockey
Voetbal

Een combinatie van deze sporten is zeker mogelijk. Geef het even aan in je aanvraag en wij regelen het.

Prijs

De kosten hangen af van het aantal kinderen, wensen en behoefte per partij. Voor € 65,00 per uur (inclusief trainer, materiaal en ranja) huur je een baan voor het feestje. Als de kinderen ook lekker willen blijven eten, zijn de kosten hiervoor € 8,50 per kind (inclusief frietjes, snacks, ijsje en drinken). Wil je extra informatie, een offerte aanvragen of een feestje reserveren, klik dan hier of bel naar 073-6126170.

Locatie

De thuisbasis voor het kinderfeestje is HealthCity Vught. De velden bij het sportcentrum vormen het decor van de dag, waar ze van alle gemakken voorzien zijn. Bij regen zijn er binnenbanen, bij lekker weer spelen ze lekker buiten. Vier je het feestje liever ergens anders? In overleg is dat zeker mogelijk.

 

SimonSPORT: een onvergetelijke ervaring

Van sportieve kinderfeestjes tot diverse sportkampen en de gloednieuwe Padel Academy. SimonSPORT is de thuisbasis voor al jouw sportieve bezigheden. Bekijk onze verschillende mogelijkheden of maak kennis met Padel bij de Padel Academy. In de zomervakantie organiseert SimonSPORT weer verschillende sportkampen. De data voor 2022 zijn al bekend, dus neem snel een kijkje!

Alle kampen bekijken

Bekijken

Meedoen aan de voetbal academy

Bekijken