facebook twitter instagram tiktok linkedin
Menu
sport icoon

Padel Dagkamp

€299.00 per week €69.50 per dag
Aanmelden

Het leukste padel dagkamp van Nederland

Een hele dag bezig zijn met de snelstgoeiende sport van Nederland, op de leukste kampen van SimonSPORT. Dat wil toch ieder kind?! Met professionele training en leuke activiteiten is dit dagkamp een echte aanrader. We starten om 08:30 en je wordt weer opgehaald om 17:00 uur. 

HealthCity Vught is de hoofdlocatie voor alle activiteiten. Dit centrum ligt in een bosrijke omgeving en biedt heel veel mogelijkheden voor het padel dagkamp. 

NIEUW in 2024! Extra sport dagkampen in de voorjaars- en meivakantie . Zorg dat je erbij bent voor een onvergetelijke tijd in de vakanties. Check hieronder de actuele data en meld je aan!

**Let op: tijdens de dagkampen in de voorjaars- en meivakantie is er geen mogelijkheid tot overnachten 

Leeswijzer

Data:


€299.00 per week €69.50 per dag
Aanmelden

Dit jaar opnieuw met de kampen Duinoord.

Een actief uitje met een spectaculair klimbos. Dat wordt meer dan genieten!

Duinoord
Duinoord

Beste padel liefhebbers,

In 20234zijn er extra padel dagkampen! Verveel je niet in de kerst-, voorjaars- en meivakantie en kom jouw padelskills verbeteren! Onwijs leuk en onvergetelijk. Meld je snel aan!

Hieronder vind je actuele sportdagkamp-data:

Kerstvakantie: 
Voorjaarsvakantie: 12 feb t/m 16 feb 2024
Meivakantie :29 april  t/m 3 mei 2024

Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Indien je nog vragen hebt, bel gerust naar 073-612 61 70 of stuur een mailtje naar info@simonsport.nl.

Wat doe je tijdens het dagkamp?

Het padel dagkamp staat uiteraard in het teken van tennis. Maar naast professionele padeltraining staat deze dag ook in het teken van andere sportieve activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spinning, aerobics of pannavoetbal. Zo leren deelnemers elkaar beter kennen en maken zij ook kennis met andere sporten. Het wordt een onvergetelijke dag met onwijs toffe bezigheden!

Voor wie is het dagkamp?

Het dagkamp is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 17 jaar die graag sportief bezig zijn, maar wel lekker in hun eigen bed willen slapen. Deelnemers maken hier nieuwe vriendjes en vriendinnetjes voor het leven en zijn de hele dag bezig met sportieve activiteiten. Ze mogen natuurlijk ook hun eigen vrienden en vriendinnen meenemen om samen een onvergetelijke dag te beleven.

Algemene informatie (voeding, veiligheid etc.)

Aankomst en vertrek

De deelnemers worden om 08:30 gebracht en om 17:00 weer opgehaald. Extra informatie over tijdstippen, benodigde spullen en bereikbaarheid volgt bij de bevestiging van het dagkamp. 

**Minimaal zes deelnemers per dag om het dagkamp door te laten gaan

T-shirt SimonSPORT

Bij deelname aan vijf kampdagen krijgen deelnemers een gratis SimonSPORT t-shirt. Bij vier of minder kampdagen bieden wij de mogelijkheid om het shirt aan te schaffen voor €9,50

Voeding

Van intensieve training of een leuke activiteit krijg je flinke trek. Daarom krijgen deelnemers elke dag een stevige broodmaaltijd met iets lekkers erbij. Zo blijft de energie gedurende de dag uitstekend aangevuld. Onbeperkt fruit en drinken zit er ook bij. 

*Met speciale wensen zoals vegetarisch eten of allergieën kan rekening gehouden worden, indien aangegeven op het aanmeldformulier.

Veiligheid en begeleiding

SimonSPORT heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom zijn onze trainers en begeleiders gediplomeerd, en zijn alle activiteiten onder begeleiding.  De leiding is ook ten alle tijden te bereiken via een speciale kamptelefoon. Meer informatie daarover wordt toegezonden in de bevestiging.

Fietshuur

Alle activiteiten zijn op fietsafstand van thuisbasis HealthCity Vught. Daarom moeten deelnemers een fiets ter beschikking hebben. Deze mogen zij zelf meenemen, of huren bij SimonSPORT. De kosten hiervoor bedragen 9 euro per dag.

Programma Padel dagkamp

Voorbeeld indeling dagkamp 8 t/m 17 jaar 

  • 08:30 Aankomst deelnemers
  • 09:00 Ochtendrecreatie (spinning, aerobics, padel of sportjumping)
  • 11:00 Padeltraining
  • 13:00 Lunch
  • 14:00 Middagrecreatie (zwemmen, zeilen, surfen, pannavoetbal, vlot bouwen en kanoën)

    ** aangepast programma kerstvakantie:  pannavoetbal, klimmen, sportjumping **
     
  • 17:00 Kinderen worden opgehaald door de ouders

Locatie

Health City Vught is het thuishonk van de kampen. De velden bij het sportcentrum vormen het decor voor de trainingen. De outdoor activiteiten spelen zich voornamelijk af bij een recreatieplas in de omgeving. De ideale omgeving van bos, water en strand zijn uitermate geschikt voor alle avontuurlijke onderdelen.