facebook twitter instagram tiktok linkedin
Menu
sport icoon

Padelkamp

€549.00€494.10
Aanmelden

Het eerste padelkamp van Nederland

Het padelkamp van SimonSPORT staat garant voor een onvergetelijke sportieve week. De hele week staat in het teken van padel, aangevuld met uitdagende in- en outdooractiviteiten. Doelgericht trainen onder leiding van gediplomeerde trainers en professionele begeleiders. Ieder kind tilt zijn/haar niveau tijdens het padelkamp omhoog. En aan het einde van de week is er altijd een toffe clinic.

 

NIEUW in 2024! Extra sport dagkampen in  voorjaars- en meivakantie. Zorg dat je erbij bent voor een onvergetelijke tijd in de vakanties. Check hieronder de actuele data en meld je aan!

**Let op: tijdens de dagkampen in de voorjaars- en meivakantie is er geen mogelijkheid tot overnachten 

Leeswijzer

Data:


€549.00€494.10
Aanmelden

Dit jaar opnieuw met de kampen Duinoord.

Een actief uitje met een spectaculair klimbos. Dat wordt meer dan genieten!

Duinoord
Duinoord

De hele week ligt de nadruk op padel. Nog steeds de snelst groeiende sport van Nederland! De deelnemers werken onder professionele begeleiding aan hun techniek, tactiek en mentale weerbaarheid. Ook conditie komt aan bod. Bij de indeling en het programma houden wij rekening met het spelniveau. Zo ontstaan er gebalanceerde groepjes van beginners tot halfgevorderden en wedstrijdspelers. Zo optimaliseren wij het spelplezier en tillen wij elk niveau weer een stukje hoger. Naast padeltraining bestaat het kamp uit uitdagende in- en outdooractiviteiten. Meer hierover lees je onder het kopje algemene informatie. 

Leeftijdsgroepen

De padelkampen zijn voor alle kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 17 jaar. De leeftijdsgroepen splitsen in twee categorieën van 8 t/m 12 jaar en 13 t/m 17 jaar. Zo blijft het leeftijdsverschil onderling beperkt en krijgen de kinderen training op maat. Een deelnemer van 8 jaar heeft hele andere training en begeleiding nodig dan een kind van 15 jaar. Daarnaast voorkom je dat leeftijdsverschil een obstakel vormt tijdens te trainingen. 

Direct in de praktijk

Onze padelleraren geven twee uur per dag les op het padelkamp. De trainingsstof wordt diezelfde dag nog in de praktijk gebracht tijdens de 'eindpartijtjes'. Zo passen de kinderen direct het geleerde toe in de praktijk. De trainingsstof blijft langer en beter hangen en wordt direct geïmplementeerd. Deze filosofie werkt al jaren ontzettend goed.

Alle kampen bekijken

Bekijken

Meedoen aan de voetbal academy

Bekijken

Kinderfeestje bij ons houden

Bekijken