facebook twitter instagram tiktok linkedin
Menu
sport icoon

Sport dagkamp

€299.00 per week €69.50 per dag
Aanmelden

Ideale mix van training en toffe activiteiten

Overdag goede training en meedoen aan toffe activiteiten, ‘s avonds lekker in je eigen bed kruipen! Dat is het sport dagkamp van SimonSPORT: een ideale mix van training en leuke activiteiten. De dag begint met een professionele voetbal-, padel, tennis- of hockeytraining en eindigt met andere sportieve activiteiten. Het enthousiaste begeleidingsteam van SimonSPORT zorgt ervoor dat kinderen een onvergetelijke dag krijgen!

 

Voor deelnemers die alsnog graag willen blijven slapen, is er de mogelijkheid om een avond en een nacht bij te boeken. Voor het avondprogramma, plus avondeten, overnachten en ontbijt de volgende ochtend zijn de kosten €35,-.**

NIEUW in 2024! Extra sport dagkampen in voorjaars- en meivakantie. Zorg dat je erbij bent voor een onvergetelijke tijd in de vakanties. Check hieronder de actuele data en meld je aan!

**Let op: tijdens de dagkampen in de kerst-, voorjaars- en meivakantie is er geen mogelijkheid tot overnachten Voor kinderen die er geen genoeg van kunnen krijgen is er alsnog de mogelijkheid om een avond en nacht bij te boeken. Voor het avondprogramma plus avondeten, overnachten en ontbijt betaalt u € 39,-.

 

Leeswijzer

Data:


€299.00 per week €69.50 per dag
Aanmelden

Afbeeldingen van het sport dagkamp

Sport dagkamp
Sport dagkamp
Sport dagkamp
Sport dagkamp
Sport dagkamp
Sport dagkamp
Sport dagkamp

Dit jaar opnieuw met de kampen Duinoord.

Een actief uitje met een spectaculair klimbos. Dat wordt meer dan genieten!

Duinoord
Duinoord

Beste sportliefhebbers,

In 20234zijn er extra sport dagkampen! Kom je sportskills verbteren in de vakanties en verveel je nooit! Onwijs leuk en onvergetelijk, zien we je daar? Meld je snel aan!

Hieronder vind je actuele sportdagkamp-data:

Kerstvakantie: 

Voorjaarsvakantie: 12 feb t/m 16 feb 2024
Meivakantie: 29 april  t/m 3 mei 2024
Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Indien je nog vragen hebt, bel gerust naar 073-612 61 70 of stuur een mailtje naar info@simonsport.nl.

Wat doe je tijdens het sport dagkamp?

Tijdens het dagkamp krijg je professionele (hockey-, voetbal- padel, of tennis) training en begeleiding van enthousiaste trainers. Daarnaast doe je mee met de tofste in- en outdoor activiteiten in een gemoedelijke sfeer. Zo leren deelnemers elkaar goed kennen en maken zij kennis met verschillende sportieve activiteiten. Je krijgt ook een stevige middaglunch, zodat je de hele dag er tegen aan kan!

Voor wie is het geschikt?

Elk kind tussen de 8 en de 17 jaar is van harte welkom op het sport dagkamp. Om trainingen op maat te geven, splitsen wij deze leeftijdsgroep op in twee categorieën. Een groep van 8 tot en met 12 jaar en een groep van 13 tot en met 17 jaar. Hierdoor komen leeftijdsgenoten ook nog eens gezellig bij elkaar terecht. Deelnemers maken hier heel snel nieuwe vrienden en vriendinnen, maar zij mogen ook zelf vrienden meenemen voor een geweldige sportdag! 

Video

Algemene informatie (voeding, veiligheid etc.)

Aankomst en vertrek

Deelnemers komen aan om 08:30 en worden weer opgehaald om 18:00 uur. Bij de bevestiging van het dagkamp verstuurt SimonSPORT een handige lijst met benodigdheden en aanvullende informatie met betrekking tot het kamp. Zo komen de kinderen niet voor verrassingen te staan en weten ouders waar ze aan toe zijn.

T-shirt SimonSPORT

Het kamp is niet compleet zonder een tof simonSPORT kamp t-shirt! Deelnemers die vijf dagen komen krijgen het t-shirt gratis. Kinderen die vier dagen of minder komen kunnen het shirt aanschaffen voor €7,50. 

Voeding

Van intensieve training en leuke activiteiten krijg je honger. Daarom krijgen deelnemers een stevige middaglunch en is er onbeperkt fruit en drinken beschikbaar. Zo blijft het energiepeil aangevuld voor alle activiteiten.

* Met speciale wensen zoals vegetarisch eten of allergieën kan rekening gehouden worden, indien aangegeven op het aanmeldformulier.

Veiligheid en begeleiding

Veiligheid staat op 1 bij SimonSPORT. Daarom staan er altijd deskundige begeleiders en gediplomeerde trainers voor de groep. Er is ten alle tijden toezicht en de leiding is 24/7 bereikbaar voor noodgevallen. Ook hanteren wij de 1,5 meter in verband met de COVID maatregelen. Meer informatie over dit onderwerp wordt toegezonden in de bevestiging van het kamp.

Fietshuur

Alle sportieve activiteiten vinden plaats op fietsafstand van hoofdlocatie HealthCity Vught. Deelnemers mogen zelf een fiets meenemen, of deze huren bij SimonSPORT voor 7 euro per dag.

Programma sport dagkamp

Voorbeeld indeling dagkamp 8 t/m 17 jaar

 • 08:30 Aankomst alle deelnemers
 • 09:00 Ochtendrecreatie (spinning, aerobics, voetbal, tennis of golf)
 • 11:00 Training van sport waarvoor is ingeschreven
 • 13:00 Lunch
 • 14:00 Middagrecreatie(zwemmen, zeilen, surfen, pannavoetbal, sportsjumper, vlot bouwen en kanoën)

  ** activiteiten kerstvakantie: pannavoetbal, sportsjumper, klimmen**
   
 • 17:00 Kinderen worden opgehaald door de ouders

Locatie

De hoofdlocatie voor alle sportieve activiteiten is HealthCity Vught. Dit sportcentrum ligt in een bosrijke omgeving en biedt onwijs veel mogelijkheden voor het sport dagkamp. Zo zijn er meerdere fitnesszalen, squashbanen, binnen- en buitentennisbanen en nog veel meer. Neem eens een kijkje op hun website voor meer informatie. Daarnaast worden de hockeytrainingen gegeven bij HC M.O.P en de voetbaltrainingen bij Real Lunet.

Leuke extra's


 • In een ontspannen en sportieve sfeer trainen
 • Onder leiding van toptrainers
 • Zowel technisch als sociaal programma

Alle kampen bekijken

Bekijken

Meedoen aan de voetbal academy

Bekijken

Kinderfeestje bij ons houden

Bekijken