facebook twitter instagram tiktok linkedin
Menu
sport icoon

Sport/creatief dagkamp

€299.00 per week €69.50 per dag
Aanmelden

Unieke mix van toffe activiteiten en de leukste spelvormen

De naam zegt het al. Een sportief dagkamp voor de allerkleinsten met allerlei creatieve spelvormen en toffe activiteiten. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat deelnemers de hele dag lekker bezig zijn. Je begint met een professionele hockey, tennis of voetbaltraining. Daarna kun je je lekker uitleven tijdens het creatieve uurtje. Lekker knutselen, tekenen of iets anders creatiefs! En aan het einde van de dag weer lekker naar huis. Lees hieronder meer over het creatieve dagkamp.

NIEUW in 2024! Extra sport dagkampen in de  voorjaars- en meivakantie. Zorg dat je erbij bent voor een onvergetelijke tijd in de vakanties. Check hieronder de actuele data en meld je aan!
**Let op: tijdens de dagkampen in de kerst-, voorjaars- en meivakantie is er geen mogelijkheid tot overnachten 
Voor kinderen die er geen genoeg van kunnen krijgen is er alsnog de mogelijkheid om een avond en nacht bij te boeken. Voor het avondprogramma plus avondeten, overnachten en ontbijt betaalt u € 39,-.

Leeswijzer

Data:


€299.00 per week €69.50 per dag
Aanmelden

Afbeeldingen van het sport/creatief dagkamp

Sport/creatief dagkamp
Sport/creatief dagkamp
Sport/creatief dagkamp
Sport/creatief dagkamp
Sport/creatief dagkamp
Sport/creatief dagkamp
Sport/creatief dagkamp

Dit jaar opnieuw met de kampen Duinoord.

Een actief uitje met een spectaculair klimbos. Dat wordt meer dan genieten!

Duinoord
Duinoord

Beste sportliefhebbers,

In 2024 zijn er extra sport/creatieve dagkampen! Verveel je niet in de voorjaars- en meivakantie en kom jouw sportskills verbeteren! Onwijs leuk en onvergetelijk. Meld je snel aan!

Hieronder vind je actuele sportdagkamp-data:
Voorjaarsvakantie: 12 februari t/m 16 februari 2024
Meivakantie:  29 april  t/m 3 mei 2024
Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Indien je nog vragen hebt, bel gerust naar 073-612 61 70 of stuur een mailtje naar info@simonsport.nl.

Wat doe je tijdens het creatieve sportdagkamp?

Tijdens het dagkamp krijg je professionele begeleiding van enthousiaste trainers en begeleiders. Daarnaast doe je toffe in- en outdoor activiteiten in een sportieve maar ontspannen omgeving. Het voordeel hiervan is de deelnemers elkaar beter leren kennen en daarbij kennis maken met leuke spelactiviteiten. Voorgaande deelnemers omschrijven dit dagkamp als een leuke, creatieve en sportieve dag!

Voor wie is het geschikt?

Dit creatieve sportkamp is geschikt voor de allerkleinsten! Ieder kind tussen de 6 en de 9 jaar is van harte welkom op het creatieve dagkamp. De kinderen leren op speelse maar professionele wijze kennis maken met voetbal-, tennis-  padel of hockeytraining. Daarnaast kunnen ze lekker creatief bezig zijn tijdens diverse leuke spelvormen. Deelnemers maken hier heel snel vriendjes en vriendinnetjes, maar zij mogen uiteraard ook zelf gezelschap meenemen voor een onvergetelijke dag!

Video

Algemene informatie (voeding, veiligheid etc.)

Aankomst en vertrek

Deelnemers worden om 08:30 verwacht op het kamp en mogen weer opgehaald worden om 17:00 uur. SimonSPORT stuurt ouders een handige lijst met benodigdheden, overige tijdstippen en bereikbaarheid in de bevestiging. Zo weet je precies wat de kids kunnen verwachten en wat zij mee moeten nemen.

T-shirt SimonSPORT

Voor de deelnemers zijn er leuke kamp t-shirts beschikbaar. Bij deelname aan vijf kampdagen krijgen zij deze gratis, bij vier of minder dagen bieden wij de mogelijkheid om er 1 aan te schaffen voor €7,50. Naast tof kampshirt is het ook een leuke herinnering aan een superleuke dag!

Voeding

Van training of een creatieve activiteit krijg je natuurlijk honger. Daarom is er tijdens het dagkamp een stevige middaglunch. Tussendoor is er onbeperkt drinken en fruit aanwezig, zodat het energiepeil van elke deelnemer aangevuld blijft voor elke activiteit.

* Met speciale wensen zoals vegetarisch eten of allergieën kan rekening gehouden worden, indien aangegeven op het aanmeldformulier.

Veiligheid en begeleiding

Veiligheid is zeer belangrijk voor SimonSPORT. Daarom is er altijd toezicht en kan de leiding altijd bereikt worden voor noodgevallen. Tijdens trainingen en activiteiten is er scherp toezicht. Om de veiligheid zo goed mogelijk te kunnen garanderen staan er altijd gediplomeerde trainers en begeleiders voor de groep. Ook hanteren wij de 1,5 meter in verband met de COVID maatregelen. Meer informatie hierover tref je in de bevestiging van het dagkamp.

Fietshuur

Tijdens het dagkamp heeft elke deelnemer een fiets nodig. Alle activiteiten zijn op fietsafstand van hoofdlocatie HealthCity Vught. Kinderen kunnen zelf van thuis een fiets meenemen, of er een huren bij SimonSPORT voor 7 euro per kampdag.

Programma sportief dagkamp


Voorbeeld indeling dagkamp 6 t/m 12 jaar

 

 • 08:30 Aankomst alle deelnemers
 • 09:00 Info voor de ouders
 • 09:15 Gezamenlijke warming up op speelse wijze
 • 09:30 Tennis, hockey of voetbal training
 • 10:45 Drinkpauze
 • 11:00 Creatief uurtje  (schilderen, tekenen, lezen etc.)
 • 12:00 Lunch
 • 13:00 Tennis, padel, hockey of voetbal
 • 14:15 Drinkpauze
 • 14:30 Creatief uurtje of film kijken
 • 16:00 Springkussen
 • 17:00 Kinderen worden opgehaald door de ouders

Locatie

Alle sportieve en creatieve activiteiten vinden plaats in en rondom sportcentre HealthCity Vught. Dit centrum biedt onwijs veel mogelijkheden voor de dagkampen. Zo zijn er meerdere fitnesszalen, squashbanen, binnen- en buiten tennisbanen en nog veel meer. Klik hier voor meer informatie over de hoofdlocatie. 

Leuke extra's


 • In een ontspannen en sportieve sfeer trainen
 • Onder leiding van toptrainers
 • Zowel technisch als sociaal programma

Alle kampen bekijken

Bekijken

Meedoen aan de voetbal academy

Bekijken

Kinderfeestje bij ons houden

Bekijken