facebook twitter instagram tiktok linkedin
Menu
tennis icoon

Tennis dagkamp

€299.00 per week €69.50 per dag
Aanmelden

Het leukste tennis dagkamp van Nederland

Overdag leuke activiteiten doen en ‘s avonds lekker thuis slapen! Bij het tennis dagkamp van SimonSPORT is dit mogelijk. Naast professionele tennistraining zijn er leuke in- en outdoor activiteiten onder begeleiding van het enthousiaste SimonSPORT-team. Zo beleven de deelnemers een onvergetelijke dag, zodat ze na veel inspanning weer voldaan naar huis gaan. Navigeer snel naar de juiste informatie met onderstaande leeswijzer.

*Alle tennistrainingen worden gegeven op hoofdlocatie HealthCity Vught. Dit centrum beschikt over 3 binnen-tennisbanen en acht buiten-tennisbanen.

 

Voor kinderen die er geen genoeg van kunnen krijgen is er alsnog de mogelijkheid om een avond en nacht bij te boeken. Voor het avondprogramma plus avondeten, overnachten en ontbijt betaalt u € 39,-.
**Let op: tijdens de dagkampen in de voorjaars- en meivakantie is er geen mogelijkheid tot overnachten

Leeswijzer

Data:


€299.00 per week €69.50 per dag
Aanmelden

Afbeeldingen van het tennis dagkamp

Tennis dagkamp
Tennis dagkamp
Tennis dagkamp
Tennis dagkamp
Tennis dagkamp

Dit jaar opnieuw met de kampen Duinoord.

Een actief uitje met een spectaculair klimbos. Dat wordt meer dan genieten!

Duinoord
Duinoord

Beste tennisliefhebbers,

In 2024 zijn er extra tennis dagkampen! Verveel je niet in voorjaars- en meivakantie en kom jouw tennisskills verbeteren! Onwijs leuk en onvergetelijk. Meld je snel aan!

Hieronder vind je actuele sportdagkamp-data:


Voorjaarsvakantie: 12 feb t/m 16 feb 2024
Meivakantie : 29 april tot en met 3 mei 2024

 

Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Indien je nog vragen hebt, bel gerust naar 073-612 61 70 of stuur een mailtje naar info@simonsport.nl.

Wat doe je tijdens het dagkamp?

Het tennis dagkamp staat uiteraard in het teken van tennis. Maar naast professionele tennistraining staat deze dag ook in het teken van andere sportieve activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spinning, aerobics of pannavoetbal. Zo leren deelnemers elkaar beter kennen en maken zij ook kennis met andere sporten. Het wordt een onvergetelijke dag met onwijs toffe bezigheden!

Voor wie is het dagkamp?

Het dagkamp is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 17 jaar die graag sportief bezig zijn, maar wel lekker in hun eigen bed willen slapen. Deelnemers maken hier nieuwe vriendjes en vriendinnetjes voor het leven en zijn de hele dag bezig met sportieve activiteiten. Ze mogen natuurlijk ook hun eigen vrienden en vriendinnen meenemen om samen een onvergetelijke dag te beleven.

Algemene informatie (voeding, veiligheid etc.)

Aankomst en vertrek

De deelnemers worden om 08:30 gebracht en om 17:00 weer opgehaald. Extra informatie over tijdstippen, benodigde spullen en bereikbaarheid volgt bij de bevestiging van het dagkamp. 

**Minimaal zes deelnemers per dag om het dagkamp door te laten gaan

T-shirt SimonSPORT

Bij deelname aan vijf kampdagen krijgen deelnemers een gratis SimonSPORT t-shirt. Bij vier of minder kampdagen bieden wij de mogelijkheid om het shirt aan te schaffen voor €7,50

Voeding

Van intensieve training of een leuke activiteit krijg je flinke trek. Daarom krijgen deelnemers elke dag een stevige broodmaaltijd met iets lekkers erbij. Zo blijft de energie gedurende de dag uitstekend aangevuld. Onbeperkt fruit en drinken zit er ook bij. 

*Met speciale wensen zoals vegetarisch eten of allergieën kan rekening gehouden worden, indien aangegeven op het aanmeldformulier.

Veiligheid en begeleiding

SimonSPORT heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom zijn onze trainers en begeleiders gediplomeerd, en zijn alle activiteiten onder begeleiding. De leiding is ook ten alle tijden te bereiken via een speciale kamptelefoon. Meer informatie daarover wordt toegezonden in de bevestiging.

Fietshuur

Alle activiteiten zijn op fietsafstand van thuisbasis HealthCity Vught. Daarom moeten deelnemers een fiets ter beschikking hebben. Deze mogen zij zelf meenemen, of huren bij SimonSPORT. De kosten hiervoor bedragen 7 euro per dag.

Video

Programma tennis dagkamp

Voorbeeld indeling dagkamp 8 t/m 17 jaar 

 • 08:30 Aankomst deelnemers
 • 09:00 Ochtendrecreatie (spinning, aerobics, tennis of sportjumping)
 • 11:00 Tennistraining
 • 13:00 Lunch
 • 14:00 Middagrecreatie (zwemmen, zeilen, surfen, pannavoetbal, vlot bouwen en kanoën)

  ** aangepast programma kerstvakantie: pannavoetbal, klimmen, sportsjumping**
   
 • 17:00 Kinderen worden opgehaald door de ouders

Locatie

Health City Vught is het thuishonk van de kampen. De velden bij het sportcentrum vormen het decor voor de trainingen. De outdoor activiteiten spelen zich voornamelijk af bij een recreatieplas in de omgeving. De ideale omgeving van bos, water en strand zijn uitermate geschikt voor alle avontuurlijke onderdelen.

Leuke extra's


 • In een ontspannen en sportieve sfeer trainen
 • Onder leiding van toptrainers
 • Zowel technisch als sociaal programma

Alle kampen bekijken

Bekijken

Meedoen aan de voetbal academy

Bekijken

Kinderfeestje bij ons houden

Bekijken