facebook twitter instagram tiktok linkedin
Menu
voetbal icoon

Voetbal dagkamp

€299.00€269.10
€69.50€62.55
Aanmelden

Het leukste voetbal dagkamp van Nederland

Overdag leuke activiteiten en professionele training, ‘s avonds weer lekker thuis slapen! Bij het voetbal dagkamp van SimonSPORT kan dit. Het enthousiaste begeleidingsteam geeft professionele training en neemt je mee naar leuke in- en outdoor activiteiten. Het is een onvergetelijke dag, waarbij deelnemers veel doen en weer voldaan weer richting huis gaan. Reserveer nu een plek via de knop rechts of navigeer snel naar de juiste informatie met onderstaande leeswijzer.

 

*De voetbaltrainingen worden gegeven bij voetbalclub Zwaluw V.F.C. en Real Lunet 

 

Voor deelnemers die alsnog graag willen blijven slapen, is er de mogelijkheid om een avond en een nacht bij te boeken. Voor het avondprogramma, plus avondeten, overnachten en ontbijt zijn de kosten €39,-.**
**Let op: tijdens de voetbal dagkampen in de kerst-, voorjaars- en meivakantie is er geen mogelijkheid tot overnachten. 

Leeswijzer

Data:


€299.00€269.10
€69.50€62.55
Aanmelden

Afbeeldingen van het voetbal dagkamp

Voetbal dagkamp
Voetbal dagkamp
Voetbal dagkamp
Voetbal dagkamp
Voetbal dagkamp

Dit jaar opnieuw met de kampen Duinoord.

Een actief uitje met een spectaculair klimbos. Dat wordt meer dan genieten!

Duinoord
Duinoord

Beste voetballiefhebbers,

In 2024 zijn er extra voetbal dagkampen! Lekker in de voorjaars- en/of meivakantie met de bal aan je voet op een SimonSPORT dagkamp. Wie wil dat nou niet? Meld je snel aan!

Hieronder vind je actuele voetbaldagkamp-data:


Voorjaarsvakantie: 12 feb t/m 16 feb 2024
Meivakantie: 29 april  t/m 3 mei 2024


Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Indien je nog vragen hebt, bel gerust naar 073-612 61 70 of stuur een mailtje naar info@simonsport.nl.

Wat doe je tijdens het dagkamp?

Het voetbal dagkamp staat natuurlijk in het teken van voetbal. Zo krijg je professionele tactische en technische training van gediplomeerde voetbaltrainers. Naast deze training staat de dag ook in het teken van andere sportieve activiteiten. Per dag is het programma anders, maar denk hierbij aan squashen, spinning, fitness, aerobics, sportsjumping en nog veel meer! Zo leren deelnemers elkaar beter kennen en maken zij ook nog eens kennis met andere sporten. Het wordt een onvergetelijke dag met sportieve bezigheden!

Voor wie is het dagkamp?

Het dagkamp is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 17 jaar, die graag sportief bezig zijn. De kinderen worden opgesplitst in leeftijdsgroepen van 8 tot en met 12 jaar en 13 t/m 17 jaar. Zo blijft het leeftijdsverschil minimaal en zijn de trainingen op maat. Deelnemers maken hier snel nieuwe vrienden en vriendinnen, maar ze mogen natuurlijk ook zelf vrienden meenemen voor een onvergetelijke dag.

Video

Algemene informatie (voeding, veiligheid etc.)

Aankomst en vertrek

Om 08:30 worden deelnemers verwacht op het kamp, en om 17:00 worden zij weer opgehaald. Informatie over tijdstippen, bereikbaarheid en benodigde spullen worden toegestuurd bij de bevestiging van het dagkamp.

*Minimaal zes dagdeelnemers per dag om het dagkamp door te laten gaan

T-shirt SimonSPORT

Bij deelname aan vijf kampdagen krijgen deelnemers gratis een SimonSPORT t-shirt. Bij vier of minder dagen bieden wij de mogelijkheid om dit toffe kamp t-shirt aan te schaffen voor €7,50.

Voeding

Na intensieve training of een leuke activiteit krijgen deelnemers trek. Om de energie goed aan te vullen, is er tijdens het dagkamp een stevige broodmaaltijd met iets warms erbij. Tussendoor is er ook onbeperkt fruit en drinken aanwezig.

* Met speciale wensen zoals vegetarisch eten of allergieën kan rekening gehouden worden, indien aangegeven op het aanmeldformulier.

Veiligheid en begeleiding

Veiligheid is bij SimonSPORT zeer belangrijk. Daarom zijn alle trainingen onder professionele begeleiding en zijn alle overige activiteiten onder toezicht van gediplomeerde leiding. De kampleiding is 24/7 te bereiken via een speciale kamptelefoon voor noodgevallen. Meer informatie hierover wordt toegezonden bij de bevestiging.

Fietshuur

Deelnemers van het dagkamp hebben een fiets nodig, omdat alle activiteiten op fietsafstand liggen. De fiets mogen zij uiteraard zelf meenemen, of huren bij SimonSPORT. De kosten hiervoor bedragen 7 euro per dag. Je kan dit makkelijk aangeven op het aanmeldformulier.

Programma voetbal dagkamp

Voorbeeld indeling dagkamp 8 t/m 17 jaar 

 • 08:30 Aankomst en ontvangst
 • 09:00 Ochtendrecreatie (spinning, aerobics, tennis of sportjumping)
 • 11:00 Voetbaltraining
 • 13:00 Lunch
 • 14.00 Voetbalwedstrijdjes 
 • 14:00 Middagrecreatie (surfen, zeilen, pannavoetbal, klimbos of vlot bouwen)

  ** aangepast programma tijdens de kerstvakantie: pannavoetbal, klimbos, sportsjumping **

   
 • 17:00 Kinderen worden opgehaald door ouders
   

Locatie

Alle activiteiten vinden plaats in en rondom all-inclusive centrum HealthCity Vught. De locatie biedt een ideale mix van bos, water, strand en natuur. Ideaal voor alle sportieve bezigheden. Voor meer informatie over HealthCity Vught klik je hier.

Leuke extra's


 • In een ontspannen en sportieve sfeer trainen
 • Onder leiding van gediplomeerde toptrainers
 • Zowel technisch als sociaal programma

Alle kampen bekijken

Bekijken

Meedoen aan de voetbal academy

Bekijken

Kinderfeestje bij ons houden

Bekijken