facebook twitter instagram tiktok linkedin
Menu
voetbal icoon

Voetbalkamp

€549.00 per week
Aanmelden

Een onvergetelijke voetbalweek

Een week lang met de bal aan de voet. Op het voetbalkamp van SimonSPORT train je op alle vlakken van het voetbal. De nieuwste technieken, tactieken en trucs komen aan bod. Of je nou voorstopper, spits, laatste man of keeper bent, iedereen gaat er op zijn niveau met sprongen op vooruit. Onze KNVB-gediplomeerde hoofdtrainer brengt samen met toptrainers de nieuwste technieken en inzichten naar de deelnemers toe. Lees hieronder meer.

De voetbaltrainingen vinden plaats bij Real Lunet . Deze clubs bevinden zich op minder dan 500 meter van hoofdlocatie HealthCity Vught.

Leeswijzer

Data:


€549.00 per week
Aanmelden

Afbeeldingen van het voetbalkamp

Voetbalkamp
Voetbalkamp
Voetbalkamp
Voetbalkamp
Voetbalkamp

Dit jaar opnieuw met de kampen Duinoord.

Een actief uitje met een spectaculair klimbos. Dat wordt meer dan genieten!

Duinoord
Duinoord

Beste voetballers,

In 2023 zijn er extra voetbal dagkampen! Kom in de voorjaars- en meivakantie je skills verbeteren bij SimonSPORT. Super gezellig, sportief en vooral lekker bezig zijn in de vakanties. Wie wil dat nou niet? Meld je snel aan! Klik hier om naar de voetbal dagkamppagina te gaan.

Hieronder vind je actuele voetbal-dagkampdata:

Voorjaarsvakantie: 13 feb t/m 21 feb 2023
Meivakantie:  1 tot en met 9 mei 2023


Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Indien je nog vragen hebt, bel gerust naar 073-612 61 70 of stuur een mailtje naar info@simonsport.nl

Dit houdt het voetbalkamp in

Het programma van de voetbalkampen is technisch sterk ingericht. Zo komen alle onderdelen van het voetbal aan bod, in een ontspannen maar sportieve sfeer. Iedere deelnemer traint op zijn/haar niveau, waarbij veel aandacht uitgaat naar de technische en tactische aspecten van het voetbal. Er is veel individuele aandacht om vooruitgang te realiseren. Door onderlinge wedstrijden wordt de trainingsstof direct in praktijk gebracht. Naast voetbaltrainingen wordt het kamp aangevuld met uitdagende in- en outdoor activiteiten zoals klimmen in het klimbos, vlotten bouwen op het water en nog veel meer. Gegarandeerd een topweek om nooit te vergeten!

Leeftijdscategorieën

De voetbalkampen zijn voor deelnemers in de leeftijd van 8 tot en met 17 jaar. Deze leeftijdsgroep splitst op in categorieën van 8 t/m 12 jaar en 13 t/m 17 jaar. Zo houd je het leeftijdsverschil minimaal, krijg je groepen van ongeveer hetzelfde niveau en zijn de trainingen op maat. De leiding is altijd in professionele handen. Bekijk hieronder een sfeerimpressie van het voetbalkamp.

Voetbalkamp: een sfeerimpressie

Trainingsstof: dezelfde dag nog in de praktijk brengen

De trainers geven elke dag twee uur training, waarbij veel aandacht uitgaat naar technische en tactische aspecten van het spel. Denk hierbij onder meer aan techniek, positionering, controle, traptechniek en loopacties. En voor een optimaal effect, wordt de trainingsstof dezelfde dag in onderlinge wedstrijden toegepast. En zeg nou eerlijk, welke voetballer houdt er nou niet van ‘het partijtje’ spelen!

Ook dit jaar weer de populairste activiteit: Duinoord

Naast voetbaltrainingen staat de hele kampweek in het teken van leuke in- en outdooractiviteiten. In de zomer van 2023 gaan we weer naar speelparadijs Duinoord. De deelnemers doen hier allerlei sportieve, maar leuke activiteiten. Van het spectaculaire Klimbos, tot outdoor laserschieten. Het komt allemaal aan bod. Een uitje om niet te vergeten! Voor meer informatie over Duinoord klik je hier.

Kennismaking met padel

Bij het voetbalkamp gaan we ook dit jaar met de klassieke schoolreisjesbus naar de padelbanen! Een ontzettend coole ervaring. De kids maken hier kennis met de relatief nieuwe sport Padel. Padel is een mix tussen squash en tennis en zeer leuk bij jong en oud. Daarnaast is padel ook de snelstgroeiende sport van Nederland. Alle reden dus om onze deelnemers kennis te laten maken met Padel. Mocht je meer informatie willen over padel, klik dan hier.

Algemene informatie

Voeding

Van intensieve voetbaltraining of een uitdagende activiteit krijg je honger. Tijdens het kamp bereidt een professionele kok de hele week gezonde en gevarieerde maaltijden. Zo zijn er elke dag twee broodmaaltijden met in de middag iets warms erbij. Het avondeten varieert van dag op dag en op vrijdag is er een overheerlijke afsluitende barbecue. Om het energielevel van de deelnemers optimaal te houden, is er onbeperkt fruit en drinken.

 

*Met eventuele speciale wensen zoals allergieën of vegetarisch voedsel kan rekening gehouden worden, indien van te voren aangegeven op het aanmeldformulier.

 

Veiligheid en begeleiding tijdens het voetbalkamp

Veiligheid staat bij SimonSPORT op 1. Daarom staan alle activiteiten onder professionele begeleiding en is er altijd toezicht. Bij blessure is er de mogelijkheid om een fysiotherapeut te raadplegen, om direct te helpen. De begeleiding is 24/7 te bereiken door middel van een speciale kamptelefoon. Deze informatie wordt verstrekt via de bevestiging.

Overnachten: veilig en gescheiden

De deelnemers slapen altijd in een veilige omgeving met mooie kleedkamers en goede sanitaire voorziening. Jongens en meisjes slapen uiteraard altijd gescheiden. Ook in de nacht is er toezicht vanuit de leiding, om te zorgen dat iedereen uitgerust aan de volgende dag kan beginnen.

Regels

Bij kampen horen regels. Daarom is gebruik van alcohol en roken absoluut niet toegestaan. Jongens en meisjes slapen gescheiden en nachtelijke escapades zijn eveneens verboden. De leiding houdt scherp toezicht en zorgt ervoor dat de regels nageleefd worden.

Aankomst en vertrek

Deelnemers komen aan op zondagavond en vertrekken later op de week weer op zaterdagmiddag. Aanvullende informatie over bereikbaarheid, tijdstippen en een lijst met benodigde spullen volgt bij de bevestiging van de kampweek. De bevestigingen voor de zomerkampen worden uiterlijk begin juni verstuurd (met uitzondering van latere inschrijvingen). De bevestiging van het herfstkamp wordt begin oktober verstuurd.

Fietshuur: alle activiteiten op fietsafstand

Tijdens de voetbalweek heeft iedere deelnemer een fiets nodig. Je kan deze zelf meenemen of huren bij SimonSPORT. Een degelijke, sterke fiets huur je hier al voor 35 euro om de hele week mee door te komen.

Programma voetbalkamp: zo ziet het eruit

Naast voetbaltrainingen en wedstrijden is er ook genoeg tijd voor overige uitdagende activiteiten. Lees hieronder wat de deelnemers mogen verwachten.

 

*Let op: tijdens de dagkampen in de voorjaars- en meivakantie varieert het programma van onderstaand voorbeeld.

 

Outdooractiviteiten

Bij SimonSPORT is er voldoende sportieve afwisseling. Daarom zijn er voldoende outdooractiviteiten tijdens het voetbalkamp. Op het programma onder meer: 

 • Golf
 • Hockey
 • Beachvolleybal
 • Slagbal
 • Levend Stratego
 • Teambuildingspellen
 • En nog veel meer!

 

Indooractiviteiten

Hoe de wind ook waait, de activiteiten gaan altijd door. Bij slecht weer zijn er genoeg binnenactiviteiten te doen. Bekijk ze hieronder.

 • Indoor (panna)voetbal
 • Honkbal
 • Volleybal
 • Badminton
 • Tafeltennis
 • Squash
 • Fitness onder begeleiding

Topclinic aan het einde van de week

Tijdens de voetbalweek is er altijd een spetterende clinic, mogelijk met bekende voetbalspelers. Tijdens deze clinic laten de kinderen aan hun ouders zien wat zij de afgelopen week allemaal geleerd hebben.

Watersport

Naast voetbal is er ook aandacht voor watersport. Denk hierbij aan varen met kano’s, zeilen, surfen en vlotbouwen. Naast deze activiteiten is er natuurlijk ook de mogelijkheid om een ontspannende duik te nemen.

Avondrecreatie

Ook in de avond zitten ze bij SimonSPORT niet stil. De deelnemers doen mee aan gezelligheidsspelletjes zoals bingo, jeu de boules, darten, zeskamp en spannende bosspellen. Een keer een avond lekker relax film kijken zit er ook bij. Na zoveel inspanning op een dag zal in slaap komen ook geen probleem zijn!

Barbecue en feestavond

Na een geweldige voetbalweek keren de kinderen weer huiswaarts. Maar voordat ze echt gaan, krijgen ze op de laatste avond een heerlijke barbecue en kunnen de voeten van de vloer tijdens de discoavond! Onze vaste huis dj zorgt ervoor dat de week knallend ten einde komt.

Voorbeeld dagprogramma voetbalkamp

 

Let op: tijdens de dagkampen in de voorjaars- en meivakantie duurt het dagprogramma tot 18:00 uur

 

Zo ziet een dagprogramma er ongeveer uit

 

 • 08:00 Opstaan en klaarmaken voor ontbijt
 • 09:00 Ochtendrecreatie (spinning, aerobics, voetbal, tennis of golf)
 • 11:00 Voetbaltraining
 • 13:00 Lunch
 • 14:00 Middagrecreatie (zwemmen, zeilen, surfen, pannavoetbal)
 • 18:00 Avondeten
 • 19:00 Onderling voetbaltoernooi
 • 21:00 Avondrecreatie (bioscoopavond, levend stratego, bingo of discozwemmen)

Locatie: het complete sportcentrum HealthCity Vught

Alle activiteiten vinden plaats in en rondom all-inclusive centrum HealthCity Vught. Dit centrum voorziet de kids van alle gemakken. De voetbaltrainingen worden hoofdzakelijk gegeven bij voetbalvereniging Real Lunet dat op fietsafstand van HealthCity ligt. De rest van het programma vindt plaats in een bosrijke omgeving. Uitermate geschikt voor alle avontuurlijke onderdelen.

Leuke extra's


 • Onder leiding van gediplomeerde toptrainers.
 • Trainen volgens de nieuwste inzichten en laatste technieken.

Alle kampen bekijken

Bekijken

Meedoen aan de voetbal academy

Bekijken

Kinderfeestje bij ons houden

Bekijken