facebook twitter instagram tiktok linkedin
Menu
sport icoon

Sportkamp

€549.00 per week
Aanmelden

Jouw favoriete sporten onder een dak

De naam van dit kamp zegt het al. Alle favoriete sporten onder één dak! De deelnemers maken kennis met de verschillende sporten; voetbal, tennis en hockey. Het maakt hierbij niet uit of je voetballer, hockeyer of tennisser bent, want iedereen gaat op zijn/haar niveau met sprongen vooruit. Tijdens het sportkamp staan verhogen van het sportniveau en onderling plezier voorop. Het is een onvergetelijke sportweek met onwijs veel leuke activiteiten 

 

Als je zelf nog niet weet welke sport je het leukst vindt, is dit het ideale kamp om erachter te komen!

Leeswijzer

Data:


€549.00 per week
Aanmelden

Afbeeldingen van het sportkamp

Sportkamp
Sportkamp
Sportkamp
Sportkamp
Sportkamp
Sportkamp

Dit jaar opnieuw met de kampen Duinoord.

Een actief uitje met een spectaculair klimbos. Dat wordt meer dan genieten!

Duinoord
Duinoord

Beste sportliefhebbers,

In 2023 zijn er extra sportdagkampen! Verveel je niet in de kerst en voorjaars- en meivakantie en kom jouw sportskills verbeteren! Onwijs leuk en onvergetelijk. Meld je snel aan! Klik hier om naar de sport dagkamppagina te gaan.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Indien je nog vragen hebt, bel gerust naar 073-612 61 70 of stuur een mailtje naar info@simonsport.nl.

Dit kun je verwachten

De sportkampen hebben een zeer goed technisch programma, waarbij veel aandacht uitgaat naar het verhogen van het sportniveau en onderling plezier. Geen dag is hetzelfde en deelnemers zullen versteld staan van de hoeveelheid uitdagende activiteiten. In een ontspannen en sportieve sfeer trainen deelnemers op hun algemene sportniveau. En altijd onder leiding van toptrainers en enthousiaste begeleiders. Voor een optimaal leereffect wordt de trainingsstof door middel van wedstrijden direct in de praktijk gebracht. Naast trainingen bestaat het sportkamp uit leuke in- en outdoor activiteiten.

Leeftijdscategorieën

Het sportkamp is voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 17 jaar. Deze worden opgesplitst in twee categorieën van 8 t/m 12 jaar en 13 t/m 17 jaar. Hierdoor is het leeftijdsverschil minimaal en sluit de trainingsstof goed aan. Voor het sportprogramma wordt met het algemene niveau rekening gehouden, zodat er qua sterkte ongeveer gelijke groepjes ontstaan.

Een sfeerimpressie

Ook in 2023: uitstapje naar Duinoord

Naast trainingen staat de hele week in het teken van toffe in- en outdooractiviteiten. Zo gaan we in de zomervakantie weer met z’n allen naar Duinoord, een speelparadijs voor kinderen! Hier zijn tal van sportieve activiteiten te doen. Zo kun je laserschieten, klimmen in het spectaculaire Klimbos of lekker rondspringen in de Jump Arena. Voor aanvullende informatie over Duinoord klik je hier. Voor een sfeerimpressie van het kamp kijk je hieronder.

Algemene informatie

Voeding

Na intensieve training of spannende activiteit krijg je natuurlijk trek. Daarom bereidt een professionele kok elke dag verse maaltijden. Overdag twee broodmaaltijden met in de middag iets warms erbij, en in de avond een gezonde warme maaltijd, zodat de energie uitstekend aangevuld blijft. Gedurende dag zit er ook onbeperkt drinken en fruit bij.

*Met eventuele speciale wensen met betrekking tot voeding kan rekening gehouden worden, indien dit van tevoren op het formulier bij de inschrijving bekend is gemaakt. Denk hierbij aan allergieën of vegetarisch eten.

Veiligheid & begeleiding

SimonSPORT heeft veiligheid voor de deelnemende kinderen hoog in het vaandel staan. Daarom staan alle activiteiten onder deskundige leiding en zijn er altijd ervaren trainers op het kamp. De hoofdleiding is 24/7 te bereiken voor noodgevallen en bij een blessure kunnen de kinderen dezelfde dag nog een fysiotherapeut raadplegen. 

Overnachten

De deelnemers overnachten altijd droog en veilig in een omgeving met ruime sanitaire voorzieningen en mooie kleedkamers. De hoofdlocatie hiervoor is het all-inclusive centrum HealthCity Vught. Er is een grote hal beschikbaar gesteld, waarbij de kinderen een veilige thuishaven hebben. Ook ‘s nachts ziet de leiding er op toe dat de deelnemers goed uitgerust aan de volgende dag beginnen. Om deze supervisie te kunnen garanderen, slaapt de leiding in dezelfde ruimte.

Regels van het sportkamp

Succesvolle kampen kunnen niet zonder regels, zo ook het sportkamp niet. Daarom zijn rookwaar en alcohol niet toegestaan. Nachtelijke escapades zijn eveneens uit den boze. Jongens en meisjes slapen gescheiden en naar de leiding dient ten alle tijden geluisterd te worden. De leiding houdt scherp toezicht op de geldende regels.

Aankomst en vertrek

Zondagavond komen de deelnemers aan en op zaterdagavond vertrekken zij weer. Extra informatie over tijdstippen, bereikbaarheid en een lijst met benodigde spullen worden toegestuurd bij de bevestiging van de kampweek. De bevestiging versturen wij eind mei/begin juni (met uitzondering van latere inschrijvingen). 

Fietshuur

Alle activiteiten zijn op fietsafstand van de thuishaven. Daarom hebben deelnemers gedurende de kampdagen een fiets nodig. Deze mogen zij zelf meenemen, of huren bij SimonSPORT voor €35,- per week. Voor dit bedrag krijgt de deelnemer een degelijke fiets voor de hele week. Je kunt aangeven op het aanmeldformulier of je gebruik wil maken van de fietshuur.

Programma voor het sportkamp

 

Let op: het programma van de dagkampen in de voorjaars- en meivakantie zijn korter van aard.

 

Naast de sporttrainingen en wedstrijden wordt er ook veel tijd besteed aan overige toffe activiteiten zoals:

Watersport

Tijdens de kampweek besteden wij ook tijd aan watersporten. Naast zeilen en surfen gaan we ook varen met kano’s en doen we een wedstrijdje vlotbouwen. Teamwork en snelheid zijn hierbij belangrijk. Naast deze activiteiten is er natuurlijk ook tijd om even lekker een verfrissende duik te nemen. 

Outdooractiviteiten

Sportieve afwisseling en onderling plezier, dat zijn de kernwoorden voor onze spannende outdoor activiteiten. Op het programma onder meer:

 • Tennis
 • Hockey
 • Beachvolley
 • Slagbal
 • Teambuildingspellen zoals Levend Stratego
 • En nog veel meer.

Indooractiviteiten

Weer of geen weer, het programma gaat altijd door. Bij slecht weer zijn er tal van leuke binnensport activiteiten zoals:

 • Indoor Voetbal
 • Honkbal
 • Indoor Hockey
 • Squash
 • Badminton
 • Knotshockey
 • Sportsjumper
 • Tafeltennis
 • Teambuildingsactiviteiten
 • Indoor fitness (Lopende band, Hometrainers, Roei-apparaten etc.)

Avondrecreatie

Ook in de avond is er genoeg te doen. Tijdens de week zijn er gezelligheidsspelletjes zoals darten, jeu de boules, zeskamp en spannende bosspellen. Een keertje rustig film kijken behoort ook tot de mogelijkheden. En na zoveel inspanning is in slaap komen natuurlijk geen probleem ð??ª.

Barbecue en feestavond

Na een geweldige kampweek gaan de kids niet zomaar huiswaarts. Op de laatste avond is er namelijk een heerlijke barbecue en kunnen de voetjes van de vloer tijdens de discoavond! Onze huis DJ zorgt ervoor dat de week knallend ten einde komt.

Voorbeeld dagprogramma

 • 08:00 Opstaan en klaarmaken voor ontbijt
 • 09:00 Ochtendrecreatie (spinning, aerobics, voetbal of tennis)
 • 11:00 Sporttraining
 • 13:00 Lunch
 • 14:00 Middagrecreatie(zwemmen, zeilen, surfen, pannavoetbal)
 • 18:00 Avondeten
 • 19:00 Onderling voetbaltoernooi
 • 21:00 Avondrecreatie (bioscoopavond, levend stratego, bingo of discozwemmen)

Locatie

HealthCity Vught is het thuishonk van het sportkamp. De velden bij het sportcentrum vormen het decor voor de trainingen. De outdoor activiteiten spelen zich voornamelijk af bij een recreatieplas in de omgeving. De ideale omgeving van bos, water en strand zijn uitermate geschikt voor alle avontuurlijke onderdelen. Benieuwd naar wat HealthCity Vught allemaal te bieden heeft? Klik dan hier om een kijkje te nemen.

Leuke extra's


 • Leiding van toptrainers
 • Trainen volgens de nieuwste inzichten en laatste technieken
 • Elke dag een andere sport

Alle kampen bekijken

Bekijken

Meedoen aan de voetbal academy

Bekijken

Kinderfeestje bij ons houden

Bekijken