facebook twitter instagram tiktok linkedin
Menu
sport icoon

Voetbalkamp voor kids

Het geweldige voetbalkamp voor kids van Simonsport

Is jouw zoon of dochter gek op voetbal? Dan is het voetbalkamp van Simonsport iets waar je hem of haar ongetwijfeld een gigantisch plezier mee doet. In deze blog gaan we in op de redenen daarachter, wat een voetbalkamp voor kids oplevert, bijzonder maakt en wat jouw kind van het programma kan verwachten. Lees dus gauw verder!

Wat levert een voetbalkamp voor kids op voor je kind?

Een voetbalkamp voor kids moet in de eerste plaats leuk zijn. Toch is het ook fijn wanneer het je kind ook positieve voordelen oplevert. Een week lang op voetbalkamp gaan is een intensieve ervaring waar zij veel uit kunnen halen. We hebben hieronder op een rijtje gezet wat het kamp jouw kind oplevert.

 • Vriendschap

Uiteraard leert jouw kind op het voetbalkamp nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen. Omdat zij niet in hun comfort-zone zitten leren zij tijdens het kamp hoe ze gemakkelijker vriendjes en vriendinnetjes kunnen maken.

 • Heel veel plezier

Zoals zojuist al werd aangestipt komt er ongelooflijk veel plezier kijken bij een voetbalkamp voor kids.

 • Niet-digitaal avontuur

Waar we zelf vroeger amper wisten wat een mobiele telefoon was, is dat nu heel anders. Tijdens het voetbalkamp voor kids bestaan de digitale middelen een week lang vrijwel niet en zal jouw kind dus even van zijn of haar vierkante oogjes afkomen.

 • Positief om leren gaan met risico’s

Jouw kind leert dat het nemen van risico’s niet altijd iets negatiefs hoeft te zijn. Of het nu gaat om sociale interactie of durf tonen op het veld, jouw kind komt in aanraking met het positieve effect van risico’s nemen op een verantwoorde manier.

 • Nog beter leren voetballen

Uiteraard wordt er veel gevoetbald tijdens een voetbalkamp voor kids. Met ruim twee uur training per dag leren zij nog beter voetballen.

Wat maakt het voetbalkamp van Simonsport zo bijzonder?

Er wordt bij de voetbalkampen van Simonsport niet bespaard op activiteiten en verzorging. Dit komt op allerlei verschillende manieren tot uiting, waardoor het een bijzondere wek wordt voor jouw kind. Hieronder hebben we een aantal van de belangrijkste punten die het kamp bijzonder maken opgesomd.

 • Veiligheid op de eerste plaats

Dit vinden we bij Simonsport vanzelfsprekend. Alle activiteiten vinden plaats onder professionele begeleiding, er is altijd toezicht, bij blessures is er een fysiotherapeut beschikbaar en de begeleiding is ten alle tijden te bereiken middels de kamptelefoon.

 • Professionele KNVB trainer

Onze hoofdtrainer is KNVB-gediplomeerd en geeft samen met zijn team van geweldige trainers voetbaltraining aan jouw kind.

 • Ervaren begeleiding

Simonsport organiseert al lange tijd voetbalkampen waardoor de begeleiding professioneel en ervaren is.

 • Techniek en tactiek

De gehele week staat in het teken van voetbal. De focus ligt zowel op techniek als op tactiek, waardoor jouw kind een sterspeler wordt.

 • Het meest uitgebreide programma

Naast voetbal zit het programma tjokvol leuke en uitdagende randactiviteiten, waaronder een uitstapje naar Duinoord. Daar is onder anderen de mogelijkheid tot laser gamen en een klim bos!

 • Extra aandacht voor gezonde voeding en een goede nachtrust

Onze professionele kok zorgt voor gezonde en gevarieerde voeding. Daarnaast zorgen de goed gevulde dagen en de ervaren leiding ervoor dat de kinderen een goede nacht slaap krijgen.

 • Afsluiten met een toffe clinic

Op de laatste dag is er een toffe clinic waar mogelijk een professionele voetballer bij aansluit. De kinderen kunnen dan hun nieuwe vaardigheden aan hun ouders laten zien.

Wat kan mijn kind van het programma verwachten?

Tijdens het voetbalkamp voor kids van Simonsport wordt er op een verantwoorde manier vooral heel erg veel plezier gemaakt. Dat gaat het beste wanneer er veel leuke dingen te doen zijn. Daarom zit het programma werkelijk waar boordevol met leuke activiteiten. Bekijk een greep daaruit hieronder.

 • Sportieve afwisseling

Golf, hockey, beachvolleybal, slagbal, teambuildingspelletjes en nog vele andere activiteiten passeren gedurende de week de revue.

 • Slecht weer? Geen probleem

Wanneer het regent geeft dat helemaal niks. We verplaatsen het programma naar binnen en gaan aan de slag met onder anderen: indoor (panna)voetbal, honkbal, volleybal, badminton, tafeltennis, squash en zelfs fitness onder begeleiding.

 • Watersport? Natuurlijk!

Het water heeft voor kinderen altijd een soort magische aantrekkingskracht. Bij lekker weer gaan we daarom bijvoorbeeld kanoën, zeilen, surfen of vlotten bouwen.

 • Een gevarieerd avondprogramma

In de avonduurtjes zitten we ook niet stil. Er is tijd voor bingo, jeu de boules, darts, zeskamp, een filmavond en spelletjes in het bos. Op de laatste avond vieren we met zijn allen feest om de week op een fantastische manier af te sluiten.

 • En natuurlijk: heel veel voetbal!

Voetbal loopt uiteraard als een rode draad door de week heen.

Dus, houdt jouw kind van voetbal? Kies dan voor een voetbalkamp voor kids!

De voetbalkampen van Simonsport zijn altijd een daverend succes. We hopen dan ook dat we jouw kind mogen verwelkomen. Neem contact op indien je nog vragen hebt of jouw kind wilt aanmelden. We helpen je dan met plezier verder!

Alle kampen bekijken

Bekijken

Meedoen aan de voetbal academy

Bekijken

Kinderfeestje bij ons houden

Bekijken